OLEMME OSA HANAKAT-KETJUA

Hanakat on n. 80:n itsenäisen yrittäjän muodostama valtakunnan laajin LVI-myymäläketju. Asiantuntija, jonka tavoitteena on olla paikkakunnan johtava kuluttajille suunnattujen LVI-ratkaisujen ja kokonaispalveluiden toteuttaja.

SAAT ENEMMÄN

Meillä on tahtotila: haluamme, että sinun on helppoa asioida kanssamme. Siksi olemme tehneet asioinnista niin vaivatonta kuin mahdollista. Saat samasta paikasta niin oikeat tuotteet kuin niihin asiantuntevan asennuksen ja opastuksen.

ASIAKKAANAMME SÄÄSTÄT

Ajatuksenamme on, että emme tarjoa vain tavaroita hyllystä vaan tutkimme mitä oikeasti tarvitset, etsimme sinulle yhdessä juuri sen oikean ratkaisun, nivoutamme sen aikataulullisesti kokonaisuuteen ja asennamme tarvittavat laitteet paikoilleen, käyttövalmiiksi. Näin sinulle syntyy syntyy selkeää säästöä edullisuuden lisäksi niin virheiden kuin ylimääräisten tavaroiden ostamisen välttämisestä, asioinnin vaivattomuudesta kuin energian käytön vähenemisestä.

HUOLETON ARKI

Meille on tärkeää pitkäaikainen asiakkuussuhde. Olemme auttamassa aina, kun tarvitset apua. Ongelmien syntyessä tai tarpeiden ilmaantuessa tiedät, mihin tulla. Ja kun laitteet alkavat tarvita huoltoa, tiedät kenen puoleen kääntyä. Et ole koskaan asiasi kanssa yksin.

Me tiedämme, että luottamus ansaitaan, tule meille ammattilaisten palveltavaksi!

TULE KÄYMÄÄN MYYMÄLÄSSÄ

Myymälämme sijaitsee osoitteessa: Läykinkatu 2, 39500 Ikaalinen

SOITA

Kysy lisätietoa putkiremonttiin liittyvistä asioista: puh. 03-457200