PUTKIREMONTTI

Putkiremontissa asennamme kylpyhuoneeseesi ja keittiöösi uudet vesijohdot.

Putkiremontin yhteydessä kannattaa useimmiten päivittää myös hanat, suihkut, wc-istuimet, altaat ja kuivauspatterit. Kylpyhuone saa näin aivan uuden ilmeen, ja toimivuus ja käyttömukavuus paranevat. Tämä nostaa myös asumismukavuutta, vähentää huolta äkillisistä ja kalliista vesivahingoista sekä lisää talon arvoa.

ASUNNON KUNTOA KANNATTAA YLLÄPITÄÄ

Käyttöveteen ja omaan kylpyhuoneeseen kohdistuva perusparannus kannattaa teettää ajoissa. Usein lähtöarvona on uusiminen noin 30–40 vuoden välein, mutta vuosiarvioiden kanssa kannattaa olla tarkkana.

Jos vesivahingon vaara on kasvanut ja/tai talon käyttömukavuus alentunut, urakkaan kannattaa ryhtyä nopeasti. Väistämätöntä ja välttämätöntä päätöstä ei kannata pitkittää.

Tällä hetkellä käyttövesiverkostoja uudistetaan eniten 60- ja 70-luvulla valmistuneissa taloissa, joissa käyttö- vesiputket on yleisimmin asennettu rakenteiden sisään ja ne ovat rautaa tai kuparia.

PUTKIVUODOT EIVÄT AINA NÄY HELPOSTI

Voi kestää hyvinkin kauan, ennen kuin rakenteiden sisällä kulkevien putkien vuoto huomataan. Tällöin korjaustöiden määrä ja kustannukset nousevat huomattavasti alkuperäistä käyttövesiverkoston uudistusta suuremmiksi.

Suurin osa vuodoista johtuu korroosiosta. Putkiston ikään vaikuttaa huomattavan paljon myös vesijohtoveden laatu. Vesijohdot asennetaan nykyisin siistinä pintavetona. Näin putket ovat näkyvillä ja mahdollinen vuoto ei valu rakenteisiin.

Nykypäivän vesijohtojen materiaali kestää myös huomattavasti kauemmin kuin vielä esim. 80-luvulla.

PUTKIREMONTTI ANTILASTA

Tilaa putkiremontti meiltä Antilan Vesi ja Lämmöstä Ikaalisista. Saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat tuotteet saman katon alta. Palvelemme putkiremonttiasioissa Ikaalinen – Hämeenkyrö -akselilla lähikuntia unohtamatta.

PYYDÄ TARJOUS

Soita: puh. 03-457200 tai 0400-639418
Laita sähköpostia: petri.aalto@hanakat.fi

TULE KÄYMÄÄN MYYMÄLÄSSÄ

Myymälämme sijaitsee osoitteessa:

Antilan Vesi ja Lämpö
Läykinkatu 2, 39500 Ikaalinen